Τηλεδιάσκεψη Συλλόγων Αποφοίτων Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (T.E.I.) με την Βουλευτή Αν. Αττικής Μαρία Απατζίδη

Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε στις

Τηλεδιάσκεψη Συλλόγων Αποφοίτων Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (T.E.I.) με την Βουλευτή Αν. Αττικής Μαρία Απατζίδη

    Σήμερα Δευτέρα 28/02/2022 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των Συλλόγων αποφοίτων Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (Σύλλογοι Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Πειραιά και Κρήτης) με την Βουλευτή Αν. Αττικής του Μερα25 κυρία Μαρία Απατζίδη. 

    Πιο αναλυτικά στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων κ. Γιώργος Δημητριάδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Αθήνας και Πειραιά Βίκτωρ Πολίτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων και Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Κρήτης Αλέξανδρος Μπριτζολάκης, τα μέλη Δημητρης Γαλάνης, Λάμπρος Ανδριανάκης και τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας Μιχάλης Φακουρέλης. 

    Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν στην Βουλευτή τα προβλήματα που ταλανίζουν 400.000 αποφοίτους των πρώην Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (Τ.Ε.Ι.) δηλαδή της αντιστοίχισης των πτυχίων τους με τα νέα πτυχία των ομότιμων Πανεπιστημίων καθώς και η πλήρης Εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων. 

    Η Βουλευτής του Μέρα25 κυρία Μαρία Απατζίδη απάντησε ότι στηρίζει τα αιτήματα των αποφοίτων των πρώην Α.Ε.Ι. Τ.Τ. και δεσμεύτηκε για νέες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις σχετικά με το εν λόγω ζήτημα.