Συνάντηση με τον Μάξιμο Σενετάκη Βουλευτή της Ν.Δ. πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων και Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Κρήτης

Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε στις

Συνάντηση με τον Μάξιμο Σενετάκη Βουλευτή της Ν.Δ. πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων και Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Κρήτης

Συνάντηση με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κύριο Μάξιμο Σενετάκη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 3/12 ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων και Φοιτητών Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης Αλέξανδρος Μπριτζολάκης. Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν χιλιάδες απόφοιτους των πρώην Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και συγκεκριμένα:

α) το ζήτημα της εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων,

β) και της αντιστοίχισης και ισοτίμησης πτυχίων των αποφοίτων των πρώην Α.Ε.Ι. Τ.Τ με τα αντίστοιχα ή συναφή τμήματα των ομότιμων πανεπιστημίων.

Επιπλέον κατατέθηκαν στον Βουλευτή τα Υπομνήματα των ακαδημαϊκών Συλλόγων αποφοίτων Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (Σύλλογοι Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Πειραιά και Κρήτης).

Ο Βουλευτής αναγνώρισε την ανάγκη που υπάρχει για την αποκατάσταση των αποφοίτων των πρώην Τ.Ε.Ι. και τόνισε πως θα παρέμβει έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί διάλογος μεταξύ της Υπουργού Παιδείας κυρίας Νίκης Κεραμέως με τους εκπροσώπους των ακαδημαϊκών Συλλόγων Αποφοίτων Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (Σύλλογοι Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Πειραιά και Κρήτης).