Ανοιχτή τηλεδιάσκεψη αποφοίτων Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (Τ.Ε.Ι.) του Συλλόγου Αποφοίτων και Φοιτητών ΤΕΙ Κρήτης

Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε στις

Ανοιχτή τηλεδιάσκεψη αποφοίτων Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (Τ.Ε.Ι.) του Συλλόγου Αποφοίτων και Φοιτητών ΤΕΙ Κρήτης

Το Σάββατο 11/02 και ώρα 13:30 έχει προγραμματιστεί ανοιχτή τηλεδιάσκεψη αποφοίτων Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (Τ.Ε.Ι.) στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όσοι και όσες το επιθυμούν. Υπενθυμίζουμε ότι ο σύνδεσμος για την συμμετοχή σας είναι:

https://meet.jit.si/meeting_teicrete

Στην τηλεδιάσκεψη αυτή θα συμμετέχει και ο Πρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του πρώην Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας/Πελοποννήσου Μιχάλης Φακουρέλης.

Στόχος μας είναι μέσα απ’ την τηλεδιάσκεψη να οργανωθεί μια ευρύτερη κοινοποίηση των αποφοίτων σε τοπικό επίπεδο Κρήτης

Μόνο έτσι μπορούν να μας πάρουν πλέον στα σοβαρά καθότι εμείς ως εκπρόσωποι συλλόγων αποφοίτων Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (Τ.Ε.Ι.), εκτελέσαμε το χρέος μας καθότι φέραμε το θέμα στο προσκήνιο με ελάχιστους έως και μηδαμινούς πόρους και το διατηρήσαμε στην επικαιρότητα για τουλάχιστον 4 χρόνια.  

Την στιγμή που οι ηθοποιοί κινητοποιούνται για την άδικη υποβάθμιση των πτυχίων τους και μαζεύονται τουλάχιστον 6.000 στους δρόμους, αποτελεί ντροπή για όλους εσάς τους 400.000 αποφοίτους Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (Τ.Ε.Ι.) να μην κινητοποίηστε και μερικοί από εσάς να μην γνωρίζετε ούτε καν το επίπεδο σπουδών των πτυχίων σας. 

Επειδή κάθε αγώνας οφείλει να είναι συλλογικός κι όχι ατομικός κι επειδή δεν γίνεται εμείς να τρέχουμε συνέχεια όταν οι απόφοιτοι δεν κινητοποιούνται ειδικά όταν μερικοί εξ αυτών είναι σε θέσεις κλειδιά όπως παραδείγματος χάριν ως γραμματείς σε Βουλευτικά γραφεία κλπ., καλούμε να συμμετάσχετε στην παρούσα τηλεδιάσκεψη όπου σε δεύτερη φάση θα οργανωθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας. 

Αν δεν μαζευτούν άτομα εκείνη την ημέρα (μιλάμε για πάνω από 80 άτομα) τότε ο σύλλογος μας δεν έχει νόημα να υπάρχει. Καλούμε λοιπόν όλους τους αποφοίτους Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (Τ.Ε.Ι.) ανεξαρτήτως τμήματος, ιδρύματος, έτος αποφοίτησης κλπ., να συμμετάσχουν έτσι ώστε να οργανωθεί μια διαμαρτυρία.  

Με εκτίμηση, 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων και Φοιτητών ΤΕΙ Κρήτης, Αλέξανδρος Μπριτζολάκης