Ερώτηση Κ.Σπυριδάκη Βουλεύτριας ΠΑ.ΣΟ.Κ., νομού Λασιθίου προς τον Υπ.Παιδείας Κ.Πιερρακάκη για το ζήτημα της αντιστοίχισης πτυχίων των αποφοίτων Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (Τ.Ε.Ι.)

Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε στις

Ερώτηση Κ.Σπυριδάκη Βουλεύτριας ΠΑ.ΣΟ.Κ., νομού Λασιθίου προς τον Υπ.Παιδείας Κ.Πιερρακάκη για το ζήτημα της αντιστοίχισης πτυχίων 400.000 αποφοίτων Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (Τ.Ε.Ι.)

Στο πλαίσιο άσκησης του κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατατέθηκε εκ νέου με πρωτοβουλία της κυρίας Κατερίνας Σπυριδάκη, Βουλεύτριας ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ., αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για το ζήτημα της αντιστοίχισης των πτυχίων 400.000 αποφοίτων Α.Ε.Ι. Τ.Τ. (Τ.Ε.Ι.).

Η εν λόγω αναφορά στάλθηκε με αφορμή το δελτίο τύπου που στείλαμε ως Σύλλογος στις 26/03/2024 στην οποία αναφέραμε ξεκάθαρα την αδράνεια του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για να ανακοινώσει μια ξεκάθαρη λύση για το ζήτημά μας που να είναι σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Ακολουθεί η σχετική αναφορά την οποία συνυπογράφουν οι παρακάτω Βουλευτές: κα.Ελένη Βατσινά – Βουλευτής Ηρακλείου, κ.Φραγκίσκος Παρασύρης – Βουλευτής Ηρακλείου, κ.Εμμανουήλ Χνάρης – Βουλευτής Ρεθύμνης και ο κ.Στέφανος Παρασταστίδης – Βουλευτής Κιλκίς και Τομεάρχης Παιδείας. Επιπλέον ακολουθεί και σχετικό δελτίο τύπου που ανακοίνωσε η Βουλευτής στις 02/04.